Til Olav de Linde’s samarbejdspartnere

Ejendomsselskabet Olav de Linde overgår til elektronisk fakturering

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S modtager fra den 1. maj 2019 kun elektroniske fakturaer. Det betyder, at du som leverandør til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til ejendomme i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, skal bruge elektronisk fakturering. Dermed skal alle fakturaer og kreditnotaer sendes til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

Betalingsservice og BS+
Fakturaer, der i forvejen er tilmeldt betalingsservice eller BS+ skal ikke ændres til elektronisk fakturering.

Sådan indtaster og sender du elektroniske fakturaer
Hvis du skal sende et mindre antal fakturaer, kan du gratis indtaste og sende dem til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S via denne side. Du skal blot tilmelde dig som leverandør i formularen til højre. Du opretter dig på samme måde, uanset om du er leverandør til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til en ejendom i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S. Det kan også være, at du i forvejen har et økonomisystem, som kan skabe og sende elektroniske fakturaer i det rette format.

Vigtige informationer og krav
Når du sender fakturaer til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, eller til ejendomme som Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S administrerer, skal de altid sendes til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S’s GLN/EAN-nummer:5790002417917

Derudover er det vigtigt, at du husker:

  • Ejendomsnummer
    Uanset om fakturaen vedrører Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S eller en ejendom i administration hos Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, så må du ikke sende fakturaen uden at have anført korrekt ejendomsnummer eller sagsnummer. Det får du oplyst af den person, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte personen og få det bekræftet.

    Ejendomsnummeret skal indtastes i OIOUBL-fakturaen i ordrereference-feltet: Invoice/BuyersOrderID/OrderReference/ID

Vi har på linje med offentlige institutioner i Danmark valgt at benytte løsningen Nemhandel som platform for at modtage e-fakturaer. Du kan læse mere om Nemhandel her: http://nemhandel.dk.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til elektronisk fakturering, er du velkommen til at kontakte os på:
e-faktura@olavdelinde.dk.

Log ind
Registrér dig til efacto portal